Liedon Asbestipalvelut Oy

Asbestipurut, LVI-työt, putkiremontit ja ilmastointityöt | Lieto, Turku, Varsinais-Suomi

Liedon Asbestipalvelut Oy on saneerausalan monipuolinen toimija, joka tekee avaimet käteen-palveluna kaikki purkutöistä laatoitustöihin, alusta loppuun saakka, kaikkine vaiheineen.  Lisäksi teemme ilmastointitöitä ilmanvaihdon mittauksista ilmastointilaitteiden huolto- ja asennustöihin asti. Palvelemme asiakkaitamme, kuten taloyhtiöitä, yrityksiä ja kotitalouksia Liedon ja Turun sekä koko Varsinais-Suomen alueella.


Onnistuneet asbesti- ja LVI-työt koulutettujen työntekijöiden avulla

Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme tuo mukanaan vuosien ammattitaidon ja kokemuksen. Olemme työsuojeluviranomaisen valtuuttama asbestitöiden tekijä, ja työntekijämme ovat käyneet hyväksytysti asbestin purkutyöt -koulutuksen. Henkilökunnaltamme löytyy koulutusta myös muun muassa vesi- ja viemärilaitteistoihin, talotekniikkaan sekä ilmanvaihtolaitoksiin liittyen. Yrityksemme noudattaa Rakennusliiton työehtosopimusta.

Teemme sovitut työt sovittua aikataulua noudattaen ja huolehdimme sekä työntekijöidemme työturvallisuudesta että ympäristön turvallisuudesta – olipa kyse asbestipurkutöistä tai linjasaneerauksesta. Asiantuntijuutemme sekä huolellisen työotteemme ansiosta voimme taata työn onnistuneen lopputuloksen kohteesta riippumatta. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme koostuu kotimaisista, runsaalla ammattitaidolla ja kokemuksella varustetuista osaajista.

Ota yhteyttä »