Asbestin jälki-ilmamittaus

Purkutöiden jälkeen kohteessa tulee suorittaa asbestin jälki-ilmamittaus | Turku, Lieto, Varsinais-Suomi

Kun asbestipurkutyöt on tehty, on tilassa suoritettava asbestin jälki-ilmamittaus. Näin varmistutaan, että ilma on asbestista puhdas ja tiloissa on turvallista oleskella. Meiltä voit tilata kaikki asbestitöihin liittyvät osatekijät: niin kartoitukset, purkutyöt, saneeraukset kuin jälkimittauksetkin. Meillä työskentelee todella kokenut ja koulutettu henkilökunta, jolla on kaikki asbestitöiden edellyttämät luvat. Käytössämme ovat toimivat työtavat ja laitteet, jotka tekevät urakoinnista toimivaa ja tehokasta. Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä ja kotitalouksia Liedon, Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Asbestista eroon oikeaoppisesti

On tärkeää selvittää, onko rakennuksessa käytetty ylipäätään asbestia ja jos on, missä määrin ja missä paikoissa. Yrityksemme on perehtynyt kaikkiin asbestitöihin, joten voit luottaa urakan suoriutuvan sille asetettujen määräysten mukaisesti. Ammattilainen toteuttaa purkutyöt myös pölyttömästi. Ammattilainen pitää lisäksi huolen, että työ sujuu turvallisesti huomioiden niin työntekijöiden kuin asukkaidenkin hyvinvoinnin.

Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin asbestin jälki-ilmamittauksesta. Vastaamme mielellämme myös muihin asbestitöitä koskeviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä