Pölyämättömät purkutyöt

Purku- ja saneeraustyöt pölyttömästi | Turku, Lieto, Varsinais-Suomi

Purku- ja saneerauskohteissa pöly on yleinen ongelmanaiheuttaja, sillä se leviää helposti työtiloista muihin, puhtaisiin tiloihin. Kun työtila osastoidaan ja alipaineistetaan, pölyn ja muiden epäpuhtauksien leviäminen saadaan tehokkaasti estettyä. Näitä pölyämättömiä purkutöitä Liedon Asbestipalvelut Oy tekee koko Varsinais-Suomen alueella, aina Liedosta ja Turusta lähtien.

Saneeraus- ja purkutyöt pölyttömästi vaativissakin kohteissa

Kun purkukohteessa on panostettu pölynhallintaan, sekä työkustannuksia että purkutyön aiheuttamia haittoja saadaan tehokkaasti vähennettyä. Pölyämätön purkutyöskentely mahdollistaa purku- ja saneeraustöiden teon ilman, että kohteen muita tiloja tarvitsisi sulkea, tai että niissä olevia henkilöitä pitäisi evakuoida työn ajaksi. Samalla ylläpidetään sekä ympäristön että työturvallisuutta: terveydelle haitalliset tai vaaralliset pölyt eivät pääse leviämään kohteessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää pölyttömistä purkutöistä sekä pölynhallinnan palveluistamme! Purkukohteen perusteellisen suojauksen ja alipaineistamisen sekä ilmanpuhdistuksen ansiosta voimme toteuttaa purkutyöt kaikenlaisissa kohteissa turvallisesti ja onnistunein lopputuloksin.

Pyydä tarjous »