Kreosoottityöt

Eroon kreosoottirakenteista turvallisesti | Turku, Lieto, Varsinais-Suomi

Asbestitöiden lisäksi teemme kreosoottitöitä sekä Turun seudulla että muualla Varsinais-Suomessa. Puramme tai koteloimme kreosoottia sisältävät rakenteet tehokkaasti ja perusteellisesti, niin työntekijöidemme kuin muiden kohteessa liikkujien turvallisuudesta huolehtien.

Kreosoottipurkua kokenein ottein

Kreosoottipurkutyöt sekä muut kreosoottityöt edellyttävät erilaisten suodattimien ja suojainten käyttöä kuin asbesti, sillä kreosootin kaasumaiset PAH-yhdisteet läpäisevät myös ihon. Tämä korostaa entisestään työn vaatimaa erityistaitoa ja kokemusta.

Työntekijöiltämme löytyvät vaadittava koulutus ja kokemus kreosoottitöiden tekoon. Suoritamme kohteen esivalmistelut, kuten tilan osastoimisen ja suojaamisen huolellisesti, minkä jälkeen alipaineistamme tilan.

Kreosoottitöiden päätteeksi siivoamme työkohteen perusteellisesti ja vastaamme vaarallisten purkujätteiden kuljettamisesta ongelmajätekeskuksiin.

Pyydä tarjous »

Mikä kreosootti?

Kreosoottia eli kivihiilipikeä on käytetty rakennuksissa pääasiassa vesieristeenä sekä esimerkiksi lattian pintavalujen alla. Kreosootista haihtuu terveydelle erittäin vaarallisia PAH-yhdisteitä, mistä johtuen kreosoottipurkuja voivat tehdä vain alan kokeneet ammattilaiset.