Asbestisaneeraus - Turku, Lieto

Asbestisaneeraus, asbestityöt | Lieto, Turku

Tarjoamme asbestisaneerauksen kattavia palveluja sekä taloyhtiöille ja yrityksille että yksityisasiakkaille Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Vastaamme asbestisaneerauksen toteuttamisesta alkuvalmisteluista aina kohteen loppusiivoukseen asti.

Tarvittaessa teemme samalla myös muut pölyämättömät purkutyöt »

Asbestipurkutyöt tehokkaasti ja turvallisesti

Aloitamme asbestityöt kohteen huolellisesta osastoimisesta ja suojaamisesta sekä teemme muut tarvittavat esivalmistelut. Tämän jälkeen alipaineistamme tilan, jotteivät terveydelle haitalliset kuitumateriaalit pääse leviämään ympäristöön.

Huolehdimme tarkkaan sekä purkukohteen ympäristön turvallisuudesta että työntekijöidemme työturvallisuudesta. Koulutettu henkilökuntamme käyttää asianmukaisia työvälineitä sekä asbestitöihin tarkoitettuja suojavarusteita. Näin tulokseksi saadaan onnistunut ja asbestivapaa kohde!

Pyydä tarjous »

Mikä asbesti?

Asbesti on Suomessa 1920–1990-luvuilla yleisesti käytetty rakennusmateriaali, joka on terveydelle erittäin vaarallista. Asbestipurku ja asbestityöt ovat luvanvaraisia, eli niitä saa tehdä vain työsuojeluviranomaisen valtuuttama toimija.